Σχετικά

LMA

Κύριος στόχος της "LMA-Loukas Mitsonis Architects", είναι ο εκσυγχρονισμένος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός και η υψηλή ποιότητα κατασκευής. Από την πρώτη γραμμή, έως την τελική μορφή του σχεδιασμού το επίκεντρο της έμπνευσης, του οράματος και της δημιουργίας είναι να πλάθουμε χώρους ζωής. Το έργο μας χαρακτηρίζεται από διαχρονικές και μοντέρνες λύσεις, ανθεκτικότητα και μοναδική προσέγγιση κάθε αντικειμένου. Παράλληλα, εστιάζουμε με σεβασμό στον προϋπολογισμό και το πλαίσιο που έχει τεθεί εξ’ αρχής.

Ο Λουκάς Μητσώνης είναι πτυχιούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός, με σπουδές στο London South Bank University και το Ε.Μ.Π. Ξεκίνησε να εργάζεται ως μέλος της οικογενειακής τεχνικής εταιρίας, "Κατάλυμα", από το 2006 έως το 2015, με τον Θεοδόση Μητσώνη (Πολιτικός Μηχανικός) και Ιωάννη Μητσώνη (Αρχιτέκτων Μηχανικός). Συνεχίζοντας με την επέκταση της εταιρίας του με την επωνυμία "LMA-Loukas Mitsonis Architects", δραστηριοποιείται κυρίως στην περιοχή της Αττικής και την νήσο Τήνο, συνδυάζοντας την κατασκευαστική εμπειρία της εταιρίας-από το 1978-εξαπλώνοντας την τεχνογνωσία της σε συνάρτηση με τις νέες εναλλακτικές αρχιτεκτονικές αντιλήψεις της εποχής.

Μαζί με την έμπειρη ομάδα μηχανικών και τεχνικών, σχεδιάζουμε και δημιουργούμε πολυτελείς κατασκευές σε σύγχρονες τάσεις, οι οποίες διαρκώς εξελίσσονται. Με εξειδικευμένη εκπαίδευση στην εσωτερική διακόσμηση, στην διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου, την κηποτεχνία και την τρισδιάστατη απεικόνιση, προσφέρεται ευέλικτα η δυνατότητα υλοποίησης καινοτόμων ιδεών.

Loukas Mitsonis Architects and Constructors Offices.png
Loukas Mitsonis Architects Diagramming.jpg